Quote (digital)
белой вороной!
quote] Quote (digital)
страшно высказываться, ато вдруг и на меня какой-то компромат есть...
Quote (digital)
тусовку быдло-алкоголиков
Quote (gingercat)
продолжить свой путь без ссор и разборок!!!
Quote (VALERIK)
КВН добрая и ЧЕСТНАЯ игра!
Quote (Malui)
тому терміново щось з тим робіть
Quote (Kushnica)
ми висміювали далеко не справжнього
Quote (Kushnica)
персонажа
Quote (necass)
і пофік яке у нього призвіще...
Quote (necass)
повага має бути.....
Добавлено (07.09.2009, 17:29)
---------------------------------------------
Прочитав рубрику "о нас", багато чого пригадав...Для мене ЗЛ була, майже, чимось найкращим в житті. Серед рутини життя раптом "оазис" молодих, цікавих, талановитих "зірок"...Словами це не передати... Я прагнув поспілкуватися, зрозуміти їх... Ви і справді різні, але залишаєтесь відзеркаленням світу в якому існуєте, на жаль. В середині 90-х на перші ігри я їздив з Кушниці після роботи на останньому автобусі, а повертався нічними потягами і чекав на вокзалі ранковий автобус, шоб знову бути на роботі. Щоб почати грати разом з вами, я просився в різні команди. Нарешті погодилась команда "От фонаря".!!! Я і зараз,бачучи Валіка, з повагою звертаюсь до нього "капітан". Багато складностей було з адаптацією сільської команди в ЗЛ. В знак вдячності до тих, с ким навчався азам квн, я залишив назву "От фонаря". В сезоні 2008-2009 з радістю взявся за проект "От фонаря" (ІТФ). Просто скористався порадою одного з найкращих авторів ЗЛ: " НЕ залишай після себе пустого місця". Своєрідною формою подяки всім КВНщикам були Кушницькі фестивалі... Рано чи пізно це ..мало статися .. номінація "БІЛА ВОРОНА"