цього разу на сцені змагались команди двох типів, дві з яких боролись за чемпіонство, а інші просто пришли постояти на сцені..... "ПЕРЕЛОМ"
команда визвала в мене найбільш негативне враження...... я очікував їхнього стандарту, стабільності (тобто сміху на протязі всього виступу)..... а виступили так, що краще б не виходили і не принижувались, по-крайній мірі я б бувби про них кращої думки ніж зараз.......
на мій погляд команда просто хотіла відіграти і піти в максимус:(((
"ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА"
відразу кинулось в очі, що хлопці на сцену вишли із заготовочками а не готовим номером... як я розумію, все писалось за три-два дні до фіналу..... а бажання виграти з"явилось коли, неочікувано для них, судді виставили "великі" бали за перші три конкурси.....
команда підримки трудностєй була найкраща!!! (на відміну від інших - були підготовлені як кричалками так і різним цікавим реквізитом)
"ТЫРЫ-ПЫРЫ"
команда молодець! до всіх конкурсів була підготовлена на 90%..... візитка, розминка, відео - на відмінно, а вже у капітанському досить слабо показали себе... домашка була якась невідредагована і насичена елементами внутрішнього квн-івського гумору але взагальному дійсно показали гру варту фінала нашої ліги КВН.
на мій погляд "тыры-пыри" переможці.....
"ОТ ФОНАРЯ"
вроді переможців не судять...... та я як простий глядач собі таке дозволю(всеж таки 30 грн. я дав за квн, а не за "та ти розумієш у нас там чото не так вишло....") хлопці видали найенергійнішу візитку та найкраще відео, але кількість підкарпатського діалекту та нецензурщини перешкалювала мою норму..... для команди переможця я рахую це трохи недопустимо....... а капітанський взагалі щось неймовірно паршиве нам показували зі СЦЕНИ.... наголошую саме на тому, що це зі СЦЕНИ..... сцена нам має нести щось більше ніж алкашню і чорний-PR "кролика".... хоч Міша дуже гарно зіграв та ввійшов у роль.......... саме із-за капітанського - я отримав багато негативу.....
взагальному - дякую організаторам та командам за гарно проведений вечір....
це все мій погляд на фінал....мої думки та емоційні переживання..... всім хто не згідний зі мною дякую... це ваша думка, а це моя.....
Анатолій Костюх